QTs Produkter for lydmaskering

Fordelene med QTs produkter for lydmaskering er at de gir full kontroll over hvilket område maskeringslyden dekker. Dette betyr at lydmaskering kan aktiveres bare i områder hvor det er nødvendig, uten at maskeringslyden blir spredt til omkringliggende områder. Systemet avgir et enhetlig "teppe" av lyd i det området som skal skjermes, og blir ikke påvirket av takdesign eller hindringer i veien som ofte kan være et problem for andre enheter som er avhengig av sendere.

Lyden sendes ut gjennom fire uavhengige kanaler med frekvenser i området menneskelige stemmer ligger på. Systemet kan vokse i takt med størrelsen på bedriften. Lydutstyret kan flyttes rundt i lokalet og bli rekonfigurert med et minimum av anstrengelser når lokalets planløsning endres.


Konferanserom

"Qt Conference Room" har et moderne design og sørger for at det som blir sagt i konferanse og styrerom forblir privat.

Lydmaskering for konferanse og styrerom

Store arealer

"QT 600" er designet for lokaler inntil 6,689 kvm. Robust, enkel å styre og vedlikeholde. Kan også kobles til bakgrunnsmusikk.

Lydmaskering for store lokaler

Middels arealer

"QT 300" er designet for lokaler inntil 3,345 kvm. Kan dekke tre forskjellige områder. Kan også kobles til bakgrunnsmusikk.

Lydmaskering for mellomstore lokaler

Små arealer

"QT 100" er designet for lokaler inntil 1,115 kvm. Enkel å justere volum fra frontpanel eller smart-telefon.

Lydmaskering for mindre lokaler

Romkontroll - bryter for å kontrollere styrken på lydmaskeringen

Qt® Konferanseromsystem er designet spesielt for konferanserom, møterom og styrerom. Denne alt-i-ett løsningen inkluderer en kontrollmudul, skilt for merking av privat område, og lydspredere. Ideell for lydmaskering av små områder.


Kontrollsenter - en kontrollpanel app for kontroll av lydmaskering i forskjellige områder

QT Rom Kontroll er designet for å virke sammen med ethvert QT lydmaskeringssystem. QT Rom Kontroll gir mulighet til å justere styrken på lydmaskeringen for et individuelt rom eller område. Passer i de fleste elektriske bokser montert i veggen.


QT Lydspredere - små høyttalere som sprer maskeringslyd

Qt® Lydspredere er ryggraden i QT lydmaskingssystem. Disse lydsprederne har 3.17 cm store drivere og er mindre enn ett kaffekrus. Lydsprederene leverer fire separate lydkanaler, noe som gir en enhetlig og diskret lydmaskering.


QT Monteringsmuligheter - monteres i tak eller på vegg

QTPRO lydmaskeringsystem tilbyr forskjellige monteringsløsninger for lydsprederne, som kan monteres i alle slags tak og vegger, enten bygningen er ny eller gammel.


QT Sonet- lydmaskering for personlig område

Sonet Qt® er ideell for å redusere lyd-distraksjoner i en persons private område. Sonet QT er basert på samme lydmaskeringsteknologi som finnes i våre mer robuste systemer, noe som gir brukeren fleksibilitet og beskyttelse hvor og når brukeren ønsker det.


Kontakt oss

AVC as
Jerikoveien 10
1067 Oslo
Tel: 06234 og 23 06 06 00
Epost: post@avc.no

Referanser

NAV Kongsvinger:

”Det er vesentlig for NAV å ivareta personvernet til våre brukere i mottaket. Ved å installere Auditivt Personvern fra AVC høres stemmer, men sammenhengen og innholdet i setningene blir borte. Vi ble overrasket over virkningen av dette systemet.”

Kommentarer fra de som arbeider i mottaket:

”Dette systemet gjør at vi slipper å ha en støyende radio for å overdøve brukerne. Før, når vi slo av radioen, var det godt å få den av. Med Auditivt Personvern merker vi ikke at det er en bakgrunnslyd i mottaket.”

Om oss

AVC as er en leverandør av audiovisuelt utstyr og tjenester innenfor lyd, bilde og styringssystemer. Vi bestreber oss på å finne den optimale kommunikasjonsløsningen du trenger.

Det er viktig for oss å kunne yte maksimal service – du og din visjon står alltid i sentrum.

Vi er en samarbeidspartner som får hele prosjektet til å gå på skinner – fra forprosjekt til ferdig installert og driftsklart utstyr.

Vi har over 15 års erfaring fra den audio-visuelle bransjen, og dermed den kunnskapen du trenger for å finne den beste tekniske løsningen.

Link til hovedsiden vår.


©Copyright 2016 - AVC as - Alle rettigheter reservert